Administrare server

Administrare server

Administrare server – avem capabilitatea de a furniza acest serviciu si va recomandam externalizarea acestui serviciu catre echipa Red Bullet pentru a va degreva de responsabilitate in ceea ce priveste siguranta datelor si buna functionare a infrastructurii IT.

administrare server – Mai exact, asiguram pentru serverele clientilor nostri o supraveghere permanenta astfel incat sistemele sa functioneze continuu si la capacitate maxima. In acelasi timp, fiecare solicitare si problema aparuta este rezolvata in cel mai scurt timp in cadrul abonamentului de administrare.

Serviciul de administrare server este oferit pentru doua tipuri de servere si se adreseaza atat clientilor care detin deja un server in companie, cat si clientilor care doresc sa  mai adauge unul:
•    Servere ce au ca sistem de operare Linux-ul
•    Servere care au ca sistem de operare Windows-ul

Echipa noastra creaza solutii personalizate de administrare si mentenanta, perfect adaptate fiecarei nevoi:
•    Server gateway – servicii de NAT, routing, firewall, filtru de prioritizare si interzicere a traficului spre Internet in reteaua locala, limitare de banda pentru upload si download de date etc.
•    Server de email – gazduire de adrese email, servicii SMTP si POP3 sau IMAP, interfata Webmail.
•    Server VPN (Virtual Private Networking cu serviciul SAMBA) pentru legatura intre doua sau mai multe sedii ale clientilor.
•    Server FTP – server bazat pe Linux pentru trasfer de date prin Internet.
•    File server (cu serviciul SAMBA) – server care permite partajarea de fisiere in reteaua locala a clientului si accesul bazat pe anumite reguli.
•    Web server (bazat pe CentOS) – server care permite afisarea in Internet a unuia sau mai multe site-uri web.

Scalabilitatea serviciului permite interventii remote sau on site rapide si rezolvarea problemelor in timp foarte scurt. Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de colaborare si stabilirea unui pret pentru administrare server, va rugam sa ne contactati.